top of page
image00029.jpeg

experimentează 

Descoperă cinci corturi elegante, fiecare cu un pat dublu matrimonial pentru două persoane. Dacă dorești, putem adăuga o saltea suplimentară în fiecare cort.

Bucură-te de toate facilitățile - apă, electricitate, internet wireless, iar grupurile sanitare comune sunt igienizate permanent.

Corturile sunt amplasate pe platforme de lemn, astfel nu există contact direct cu solul. În interiorul cortului vei găsi căteva piese de mobilier esențiale. Noaptea, vei fi răsfățat de căldură și confort, având la dispoziție aeroterma care asigură căldura, plapumă de iarnă și lenjeria moale din satin din bumbac.

Îți punem la dispoziție papuci de unică folosință, prosoape și dopuri de urechi pentru extra confort.

PREȚURI

-25% reducere

2 persoane

 322*lei / noapte

micul dejun inclus**

-25% reducere

3/4 persoane

372*lei / noapte

micul dejun inclus**

FACILITĂȚI

Capacitate maximă într-un cort 3/4 pers

Bucătărie utilată complet

Biciclete oferite gratuit

3 grupuri sanitare comune

Prize si electricitate în toate corturile

 Spațiu de relaxare cu hamace

Trambulină pentru copii

Internet Wifi 

Grătar și Ceaun

image00006.jpeg

trăiește

*Conducerea resortului Valea Doftanei Glamping își rezervă dreptul de a modifica oricând tarifele existente sau programul de funcționare, fără un anunț prealabil. Toate informațiile vor fi afișate și actualizate.

**Micul dejun constă în: pâine, unt, miere, zacuscă, diferite tipuri de dulceață și gem, croissante cu unt, iaurt în mai multe variante, legume, ouă fierte, cașcaval topit, lapte, cereale cu ciocolată, cereale musli, fulgi de porumb, fructe și diferite băuturi calde și sucuri naturale.

Micul dejun se serveste intre orele 08:30-10:30.

bottom of page