top of page

Întrebări frecvente

Aici vei găsi răspunsul la cele mai frecvente întrebări despre noi

Este potrivit
pentru copii?

Corturile noastre de glamping sunt adecvate pentru copiii de toate vârstele, iar la locația noastră punem la dispoziția acestora o trambulină și câteva jucărioare care să le facă timpul petrecut aici cât mai plăcut.

Suntem în
siguranță?

Locația noastră se află în centrul satului Trăisteni din Valea Doftanei și este împrejmuită cu un gard de fier și gard electric astfel, este foarte puțin probabil ca alte animale sălbatice să poată intra pe teritoriul nostru. De asemenea, dispunem de un sistem de monitorizare cu camere video care ne transmite live orice informație de la locație.

UTILITĂȚI

Ai acces la toate utilitățile (apă, electricitate, internet wireless) iar băile noastre sunt comune dar igenizate permanent.

    Ce să iau cu mine?

Locația noastră se află în comuna Valea Doftanei, la aproximativ 800 de metri altitudine. Comuna se află la poalele Munților Baiului și Grohotiș, iar seara temperaturile pot scadea și până la 10 grade în lunile de vară. De aceea, recomandăm oaspeților noștri să vină pregătiți cu haine specifice sezonului rece și încălțări adecvate dacă doresc să facă drumeții. 

ANIMALE DE COMPANIE

Din păcate nu permitem accesul animalelor de companie.

VOUCHERE/CARDURI/TICHETE DE VACANȚĂ

Pentru moment nu acceptăm plata cu vouchere/carduri/tichete de vacanță

bottom of page