top of page
Caută

Cazare inedita in Valea Doftanei

Actualizată în: 17 mar. 2022

Daca visati sa aveti confortul hotelier si sa fiti la cativa pasi de munti si natura, nu este nevoie sa mai cautati atat de mult: la Valea Doftanei Glamping vei gasi o gradina, o terasa, WiFi gratuit si cazare in corturi de lux. Situat la numai 2 ore de Bucuresti si Brasov, este o oaza de relaxare si liniste. Este clar un resort de glamping pentru cei care sunt in cautarea celor mai frumoase cazari din Romania.


LOCUL UNDE ITI LASI GRIJILE DEOPARTE


Te vei rasfata de dimineata cu micul dejun pregatit cu multa grija si vei putea sa iti bei cafeaua pe terasa din fata cortului sau pe prispa fostei biblioteci a satului Traisteni. Vei auzi fosnetul copacilor dimprejur si vei simti mirosul proaspat al aerului. Nu trebuie sa te incarci cu nimic altceva in afara de energia buna, care inevitabil te va cuprinde.


DESCOPERA VALEA DOFTANEI


Dupa un somn odihnitor si o cafea savurata in aer liber, luati bicicletele sau atv-urile si descoperiti imprejurimile: lacul paltinu, barajul, cheile doftanei, cariera de calcar;


Zona te va introduce, intr-un tablou parca pictat de Nicolae Grigorescu: pastoritul inca se pastreaza, zona fiind impanzita de stane. Valea Doftanei ramane inca un loc idilic, unde traditia si linistea se impletesc.




511 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page